από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 1 κιλο κουκιά φρέσκα
- 5-6 αγγινάρες καθαρισμένες και κομμένες στην μέση
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 5 με 6 φρέσκα κρεμμύδια κομμένα
- 1 ματσάκι άνιθο η μάραθο
- λάδι
- ντομάτες τριμμένες
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κουταλιά της σούπας κουρκουμά
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το ξερό κρεμμύδι πρώτα και μετά το φρέσκο.
Ρίχνουμε τα κουκιά και τα ανακατεύουμε να λαδωθούν.
Ρίχνουμε Τις αγγινάρες την ντομάτα κι λίγο νερο κι φήνουμε ν π΄ρουν βράση σε μέτρια φωτιά.
Λίγο πριν μείνει με την σάλτσα του ρίχνουμε τον άνιθο η μάραθο και τον κουρκουμά.
Δεν ανακατεύουμε με κουτάλι αλλά κουνάμε την κατσαρόλα κυκλικά για να μην λιώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου