από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- Μπριζόλες χοιρινές
- λάδι
- μανιτάρια
- 1 ποτήρι κρασι
- αλάτι
- πιπέρι
- σκόρδο σκόνη
- μπαχαρικό για άσπρα κρέατα η ρίγανη
Εκτέλεση
Σωτάρουμε τις μπριζόλες σε λίγο λάδι για να θωρακιστούν και να πάρουν χρώμα.
Ρίχνουμε τα μανιτάρια
Τα σβήνουμε με κρασί.
Όταν εξατμιστεί το κρασί ρίχνουμε λίγοπ νερό το αλάτι το σκόρδο την ρίγανη και το πιπέρι.
Σιγοβράζουμε το φαγητό μας μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σεβίρουμε με χυλοπίτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου