από Kuriakos Trifillis
Υλικά
- 2 πακέτα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου
- κρέμα βανίλιας Γιώτης
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 1 κουτί Morfat
- κακάο η τρούφα η τριμμένο φυστίκι
Εκτέλεση
Στρώνουμε το ταψάκι μας με μπισκότο.
Ετοιμάζουμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες και την στρώνουμε πάνω από τα μπισκότα.
Βάζουμε από πάνω άλλη μια σειρά μπισκότα.
Σε ένα μπώλ χτυπάμε με το μίξερ την μόρφατ μαζί με το γάλα ζαχαρούχο.
Όταν γίνει κρέμα σαντιγύ τότε την στρώνουμε πάνω από τα μπισκότα.
Πασπαλίζουμε το γλυκό μας με κακάο η τρούφα η ότι άλλο επιθυμούμε.
Το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου