από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- άσπρο λάχανο χοντροκομένο
- κόκκινο λάχανο χοντροκομένο
- 3-4 πράσα (μόνο το άσπρο τμήμα)
- κρεμμυδάκια φρέσκα
- καρότα σε ροδέλες
- άνιθος
- 1 ποτήρι κρασί λευκό
- χυμός ντομάτς η 1 κουταλιά πελτέ
- 1 κύβος Κνορ της αρεσκείας μας
- λάδι
- κουρκουμά
- λουκάνικα χωριάτικα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμυδάκια το πράσο τα λάχανα καρότα και άνιθο.
Ρίχνουμε τα λουκάνικα να σωταριστουν και αυτά και προσθέτουμε το κρασί για ν τα σβήσουμε.
Ρίχνουμε ζεστό νερό και προσθέτουμε τον κύβο τον κουρκουμά και το αλατοπίπερο με τον χυμό η τον πελτέ.
Αφήνουμε να βράσουν για 25 με 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου