από την Eleni Kariofilli
Υλικά
- 1/2 κούπα μέλι
- 1/2 κούπα ταχίνι
- 1 και 1/2 κούπα βρώμη
- 1/2 κούπα ηλιόσπορο
- 1/2 κούπα κολοκυθόσπορο
- 1/3 κούπα σουσάμι
- 3 κουταλιές παπαρουνόσπορο\
- 1/3 κούπα κράνμπερυ
- 1 κουταλιά σούπας κανέλα
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε λίγο μέλι και μόλις γίνει ρευστό προσθέτουμε το ταχίνι κι ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
Καβουρδίζουμε τα σπόρια για λίγο για να βγάλουν το άρωμά τους.
Ρίχνουμε τα σπόρι στο μείγμα μελιού ταχινιού και προσθέτουμε τα κράνμπερις και την κανέλα.
Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.
Απλώνουμε την μάζα αυτή σε λαδόκολλα και αφού την σκεπάζουμε με άλλη μια λαδόκολλα και με τον πλάστη την ανοίγουμε σε πάχος 2-3 εκατοστά
Μόλις παγώσει την κόβουμε σε κομμάτια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου