από την Vassilikh Nomikou
Υλικά
- σπανάκι
- 1 ρίζα φινόκιο
- φρέσκα κρεμμυδάκια
- αλάτι
- πιπέρι
- κουρκουμά
- άνιθος
- λάδι
- ρύζι
-χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Πλένουμε το σπανάκι και το χοντροκόβουμε.
Πλένουμε τα κρεμμυδάκια και το φινόκιο με τον άνιθο.
Τα ψιλοκόβουμε.
Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια το φινόκιο τον άνιθο και το ρύζι.
Προσθέτουμε το σπανάκι.
Ρίχνουμε το ανάλογο νερό και τον χυμό λεμονιού μαζί με το αλατοπίπερο και αφήνουμε να ψηθεί το ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου