από την Eleni Kariofilli
Υλικά
- φιλέτο γαλοπούλας
- τυρί τσένταρ η οτιδήποτε που λίώνει
- αλάτι
- πιπέρι
- κουρκουμά
- πάπρικα καπνιστή
- σκορδόλαδο (ζεματισμένο σκόρδο σε λάδι) η αν δεν έχουμε τότε σκόνη σκόρδο
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φιλέτο της γαλοπούλας και το αλατοπιπερώνουμε προσθέτοντας και τα υπόλοιπα μπαχαρικά.
Τα αφήνουμε να τραβήξουν τα αρώματα των μπαχαρικών για καμιά ώρα.
Ψήνουμε τα φιλέτα μας στο σχαροτήγανο.
Όταν είναι έτοιμα απλώνουμε τις ντομάτες και το τυρί και καλύπτουμε με ένα δεύτερο φιλέτο.
Το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Το ψήνουμε για 5 λεπτά στο φούρνο η για 2 λεπτά στο φούρνο μικροκυμμάτων μέχρι να λιώσει το τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου