από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 1 σπαγγέτι
- 1 μπρόκολο σε φουντίτσες
- 5-6 σκελίδες σκόρδο
- 2 καυτερές πιπεριές
- λάδι
- αλάτι χονδρό
- πιπέρι
- τυρί τριμμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις μας
Εκτέλεση
Κόβουμε το μπρόκολο σε φουντίτσες με τα κοτσανάκια κομμένα κοντά στις φούντες.
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τα σκόρδα.
Βράζουμε το μπρόκολο σε αλατισμένο νερό για 3 με 4 λεπτά.
Τα ρίχνουμε σε παγωμένο νερό
Στο ίδιο νερό βράζουμε τα μακαρόνια για 8 με 9 λεπτά.
Σωτάρουμε στο λάδι το σκόρδο τα ψιλοκομμένα κοτσάνια και την πιπεριά.
Προσθέτουμε το μπρόκολο.
Τέλος προσθέτουμε τα μακαρόνια το αλάτι το πιπέρι και τυρί τριμμένο ανάλογα με τι μας αρέσει.
Η επιτυχία είναι στο να μην είναι παραβρασμένα τα ζυμαρικά και το μπρόκολο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου