από την Eleni Kariofilli
Υλικά
- μανιτάρια πόρτο μπέλο
- κρεμμυδάκια για στιφάδο
- 2 ξερά κρεμμύδια
- χυμός ντομάτας
- κανέλα
- γαρύφαλο
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγη πάπρικα
Εκτέλεση
Σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και μετά τα μανιτάρια.
Μόλις τελειώσει το σωτάρισμα ρίνουμε τον χυμό ντομάτας τα μπαχαρικά και μαγειρεύουμε έως να γίνουν τα κρεμμύδια και να πήξει η σάλτσα
Παρατηρήσεις
Σύμφωνα με την δίαιτα των μονάδων είναι 1 μονάδα.
Αν δεν σωτάρουμε σε λάδι και τα μαράνουμε με νερό τότε είναι μονάδες 0
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου