από την Eleni Kariofilli
Υλικά
- κουκιά
- αρακάς
- αγγινάρες
- άνιθος ψιλοκομμένος
- μάραθος ψιλοκομμένος
- 4 με 5 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 ξερό κρεμμύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια τον άνιθο και τον μάραθο.
Καθαρίζουμε τα κουκιά και τις αγγινάρες.
Σωτάρουμε τα λαχανικά μας (φυσικά προαιρετικά) και τα ρίχνουμε σε ένα ταψί.
Προσθέτουμε το νερό και το βάζουμε στο φούρνο.
Όταν το φαγητό μείνει με το λαδάκι του τότε είναι έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου