από την Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- 4 αυγά
- 2 ποτήρια ζάχαρη
- 1 ποτήρι καλαμποκελαιο
- 1 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
- 1 κουταλιά της σούπας κανέλλα
- 6 μήλα
- 3 φλυτζάνια αλεύρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα υλικά μας όπως στο κέικ.
Η ζύμη γίνεται λίγο σφικτή.
Έχουμε κόψει τα μήλα σες μικρά κομμάτιακαι τα ρίχνουμε στο μπόλ με την ζύμη.
Θα παρατηρήσουμε θα γίνει πιο μαλακή.
Σε λαδομένο ταψί και αλευρωμένο ρίχνουμε το μείγμα μας και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Όταν κρυώσει το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου