από την Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- 1/2 κιλό φύλλο κρούστας
- 4 αυγά
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 ποτήρι γιαούρτι
- ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- την σάρκα των πορτοκαλιών στο μούλτι
Για το σιρόπι
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 ποτήρι νερό
- ξύσμα ενός λεμονιού
- χυμός ενός λεμονιού
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το σιρόπι και το βράζουμε για 7 λεπτά.
Σε ενα μπόλ ρίχνουμε όλα τα υλικά μας εκτος των φύλλων.
Τα ανακατεύουμε με μια σπάτουλα πολύ καλά.
Μαδάμε τα φύλλα ένα ενα και τα ρίχνουμε στο μπόλ.Τα ανακατεύουμε πολύ καλα για να πιούν τα υγρά από τα υλικά μας.
Βουτυρώνουμε το ταψί μας και ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί.
Τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά,
Σιροπιάζουμε το ζεστό γλυκό με κρύο σιρόπι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου