από τον Σταμάτη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
- 7-8 κουταλιές ζάχαρη καστανή
- 1 με 2 πακέτο μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου
- σιρόπια απο γλυκο κουταλιου η έτοιμα σιρόπια πχ καραμέλας η άλλο της αρεσκείας μας
- μαρμελαδα για το στόλισμα
- καρύδια
Εκτέλεση
Ρίχνουμε την ΄ζάχαρη μέσα στο γιαούρτι και το ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Παίρνουμε τα ποτήρια η μπόλ που θα χρησιμοποιήσουμε και τα απλώνουμε στα τοιχώματα το σιρόπι..Το σιρόπι θα το έχουμε βάλει στο ψυγείο πριν να παγώσει κάπως.
Σπάζουμέ τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα τοποθετουμε στον πάτο.
Βάζουμε μια στρώση γιαούρτι από πάνω και ξαναστρώνουμε λίγα μπισκότα ακόμα.
Απο το σημειο αυτο αυτοσχεδιαζουμε.
Είτε στολίζουμε με μαρμελάδα είτε με καρύδια και λίγο σιρόπι.
Τα τοποθετούμε στο ψυγειο μέχρι να παγώσουν λίγο και να σφίξει το γιαούρτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου