- γλυκό κουταλιού πορτοκάλι
- καρύδια χοντροκομμένα ένα μουλτι
- 1 σφηνάκι λικέρ φράουλα
- μισό ποτήρι σπορέλαιο
- φρυγανιά
Εκτέλεση
Σε αυτό ανακατεύουμε τα υπόλοιπα μέχρι να γίνει μία σφιχτή ζύμη
Πλάθουμε σε μπαστούνια και τα βάζουμε στην κατάψυξη για μία νύχτα
Την επομένη κόβουμε σε φέτες τα μπαστούνια.
βουτάμε τις φέτες στην σοκολάτα και όταν σκληρύνει τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου