από την Μαρίτσα Θεοδώρου
Υλικά
- 3-4 αγκινάρες
- 250 γρ φρέσκο αρακά
- 250 γρ κουκιά φρέσκα
- 200 γρ καρότα
- 1-2 ξερά κρεμμύδια
- μπόλικο δυόσμο
- λίγο μαϊντανό
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- χυμό από 1-2 λεμόνια
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και τεμαχίζουμε στα 4 τις αγκινάρες και τις διατηρούμε στο νερό με τον χυμό από 2 λεμόνια μέσα και λίγο αλεύρι.
Εν τω μεταξύ καθαρίζουμε τον αρακά και τα κουκιά.
Καθαρίζουμε και χοντροκόβουμε και τα καρότα.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε όλα τα λαχανικά με την σειρά αρχίζοντας από τα καρότα που είναι λίγο πιο σκληρά και προσθέτουμε ένα ένα τα υπόλοιπα λαχανικά μας.
Σουρώνουμε κρατώντας λίγο ζουμί και σερβίρουμε νοστιμίζοντας με λάδι, χυμό λεμονιών και αλατοπίπερο!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου