από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- ταλιατέλες ένα πακέτο
- 10 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 200 γραμμάρια γκούντα τριμμένη η τυρί τσένταρ
- 200 γραμμάρια ένταμ
- 200 γραμμάρια γραβιέρα η ρεγκάτο τριμμένο
- 2 ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
- 10 φέτες γκούντα η τσένταρ
- 1 μεγάλη κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι μικρή ποσότητα
Εκτέλεση
Βράζουμε τις ταλιατέλες για 5 λεπτά.
Τις σουρώνουμε αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο λάδι.
Ανακατεύουμε με τα τριμμένα τυριά το ζαμπόν και την κρέμα.
Τα ρίχνουμε σε ελαφρώς λαδωμένο πυρέξ η ταψί και στρώνουμε στην επιφάνεια τις φέτες ντομάτες ρίχνοντας λίγο αλάτι.
Τα σκεπάζουμε με τις φέτες τυριού.
Ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου