από τον Σταμάτη Τριφύλλη
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας
- παστουρμάς 500 γραμμάρια
- τυρί γκούντα τριμμένο 650
- 3 ντομάτες
- λίγο κύμινο
Εκτέλεση
Σε ένα ταψί 26Χ 34 αφού το λαδώσουμε στρώνουμε το ένα φύλλο και προσθέτουμε το μισό τυρι
Αμέσως στρώνουμε τον παστουρμα αφού αφαιρέσουμε το τσιμενι.
Προσθέτουμε τις ντομάτες και πασπαλίζουμε με κύμινο.
Βαζουμε το υπόλοιπο τυρι και σκεπάζουμε με το φύλο που εμεινε.
Το χαράζω και το βάζουμε να ψηθει στους 180βαθμούς μ.εχρι να πάρουν χρώμα τα φύλλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου