από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κονσέρβα τόνου πικάντικη
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- ντομάτα λιαστή ψιλοκομμένη
- αγγουράκι τουρσί κομμένο σε ροδέλες
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- κρουτόν
- τυρί τριμμένο ρεγγάτο
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- μουστάρδα
- λίγο γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση
Σε μια σαλατιέρα ρίχνουμε το καλαμπόκι.
προσθέτουμε κομματιαστό τον τόνο.
Κόβουμε τα κρεμμυδάκια τα αγγουράκια και τις λιαστές ντομάτες.
Προσθέτουμε τον μαϊντανό με το τυρί και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε αλατοπίπερο κατά βούληση.
Χτυπάμε λάδι μαζί με μουστάρδα και γάλα όπου γίνεται μια σχετικά πηχτή σάλτσα και περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου