από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- χοιρινά μπριζολάκια λαιμού ψιλοκομμένα
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
για το μαρινάρισμα
- λάδι
- βαλσάμικο
- μουστάρδα
- μέλι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε την μαρινάδα.
Πιπερώνουμε τα μπριζολάκια και τα πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Τα περνάμε mε ένα πινέλο με την μαρινάδα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα να μείνουν.
Τα ψήνουμε στην ηλεκτρική σχάρα για λίγο.
Τα σερβίρουμε με κρεμμύδια καραμελωμένα χρησιμοποιώντας και την μαρινάδα που έμεινε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου