από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 120 γραμμάρια βιτάμ
- 1 αυγό
- μια χούφτα τυρί τριμμένο
- 180 γραμμάρια αλεύρι αλλά θα χρειαστεί και περισσότερο έως να γίνει μια ζύμη
- κρέμα τυρί 1 με 2 κουταλιές
- λίγο γάλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με το αυγό και προσθέτουμε το αλεύρι.
Ζυμώνουμε το μείγμα μας προσθέτοντας λίγο γάλα και την κρέμα τυριού και το τριμμένο τυρί.
Το ζυμώνουμε καλά και προσθέτουμε όσο αλεύρι σηκώσει.
Τυλίγουμε την ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Την ανοίγουμε σε φύλλο σχετικά χοντρό ανάμεσα από δύο κομμάτια λαδόκολλα.
Κόβουμε με κούπ πατ και τα ακουμπούμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά στυς 180 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου