από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 αυγό
- 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
- δύοσμο ψιλοκομμένο
- 1 σφηνάκι τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο
- αλάτι
-πιπέρι
- λάδι
- 4 φέτες μουλιασμένο ψωμί χωρίς την κόρα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά μας πολύ καλά και τα αφήνουμε περίπου μια ώρα για να ενωθούν τα υλικά.
Πλάθουμε μετρίου μεγέθους κεφτέδες.
Τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου