- ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ( ψιλοκομμένο)
- ντομάτες ( σε κύβους)
- ντοματινια κομμένα στα δύο
- μαϊντανός ( κομμένος σε μικρά κομμάτια)
- αλάτι και πιπέρι
Ρίχνουμε στις γαρίδες αλάτι και πιπέρι. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε υψηλή θερμοκρασία και στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες. Ψήνουμε τις γαρίδες αρκετά καλά και τις γυρίζουμε συχνά για να μην καούν.
Τις μεταφέρουμε σε ενα πιάτο.
Στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε πάλι λίγο λάδι και προσθέτουμε το σκόρδο για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Βάζουμε τις ντομάτες τα ντοματινια μαζί
και προσθέτουμε περίπου 2 κουπες νερό. Μειώνουμε λίγο την θερμοκρασία και σιγοβράζουμε περίπου 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι ντομάτες. Μόλις είναι έτοιμες , αφαιρούμε την σάλτσα από τη φωτιά.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια μέχρι να γίνουν al dente.
Βάζουμε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα με τις γαρίδες, προσθέτουμε την σάλτσα, βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι, ανακατέβουμε καλά και σερβίρουμε βάζοντας κ λίγα φιλαράκια μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου