από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 250 γραμμάρια μπισκότα πτι μπερ
- 130 γραμμάρια βιτάμ
- μαρμελάδα νεράτζι
- 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
- 2 πακέτα μεγάλα τυρί Φιλαδέλφια
- 3-4 κουταλιές στέβια
Εκτέλεση
Στο μίξερ αλέθουμε τα μπισκότα.
Λιώνουμε το βιτάμ.
Ενώνουμε το μπισκότο με το βούτυρο και το απλώνουμε σε ένα ταψάκι με τσέρκι που του εχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Χτυπάμε το τυρί με την στέβια και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας το χτυπημα μέχρι να πήξει.
Στρώνουμε την κρέμα πάνω στο μπισκότο και από πάνω την μαρμελάδα νεράτζι αφού πήξει λίγο η κρέμα.
Την τοποθετούμε στο ψυγείο για λίγες ώρες πριν το προσφέρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου