από την Kiki George Minoraft
Υλικά
- 400 γραμμάρια μπισκότα digestive
- 250 γραμμάρια βούτυρο
- 1 κιλό γιαούρτι πλήρες στραγγίστο
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- φρέσκο λεμόνι το χυμό του
- 1 βανίλια
- ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα κάνουμε σκόνη
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μπρίκι.
Ενώνουμε το μπισκότα με το βούτυρο και μόλις ενωθούν τα στρώνουμε σε ταψάκι με τσέρκι η σε ένα ταψάκι πυρέξ.
Χτυπάμε για 3 λεπτά το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα μαζί με την βανίλια το λεμόνι και την βανίλια και μόλις δέσει τότε το στρώνουμε πάνω στην βάση του μπισκότου.
Για διακόσμηση αλλά και για γεύση πιο έντονη το πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού.
Το αφήνουμε για κανένα δίωρο στην κατάψυξη η στο ψυγείο για μερικές ώρες.
.
πολυ ωραίο το κάνω κι εγώ!
ΑπάντησηΔιαγραφή