από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- καλαμαράκια όσο μεγαλύτερα μπορείτε η θράψαλα
- λάδι
- λεμόνι
- μουστάρδα
- σόδα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια,βγάζουμε το κόκκαλο όπως και τα μάτια και το δόντι τους.
Τα τοποθετούμε σε μπόλ και αδειάζουμε από πάνω τους ένα μπουκάλι σόδα για να μαλακώσουν.
Τα αφήνουμε να μείνουν για λίγο για να μαλακώσουν στο ψήσιμο.
Τα λαδώνουμε και αφού λαδώσουμε και την πλάκα της ψηστιέρας τα ψήνουμε μέχρι να γίνουν.
Χτυπάμε το λάδι με το λεμόνι και την μουστάρδα και περιχύνουμε τα καλαμαράκια μας όταν τα σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου