από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- τορτίγες
- 3 με 4 μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
- ντομάτα ψιλοκομμένη
- καρότο τριμμένο στον τρίφτη
- πιπεριά ψιλοκομμένη
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- και ότι άλλα λαχανικά σας βρίσκονται
- λάδι
- γάλα
Εκτέλεση
Βρέχουμε τις τορτίγες.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε όλα τα ψιλοκομμένα και τα αφήνουμε να μαραθούν με τα υγρά που θα βγάλουν.
Προσθέτουμε το λάδι και τα σωτάρουμε.
Απλώνουμε από την γέμισή μας στην τορτίγια και ρίχνουμε θρυμματισμένη φέτα.
Την διπλώνουμε ρολό και την τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί.
Τις περιχύνουμε με γάλα και λίγο λάδι και τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου