από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 2 πατάτες μεγάλες κομμένες σε κύβους μεγάλους
- κοτόπουλο από την προηγουμένη ημέρα
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- αγγουράκια τουρσί κομμένα σε λεπτές φέτες
- κάπαρη
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 με 4 κουταλιές μαγιονέζα
- 2 κουταλιές μουστάρδα
- λίγο γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμυδάκια τον μαϊντανό μαζί με τα αγγουράκια αφού πρώτα τα ξεπλύνουμε.
Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους και τις βράζουμε όχι όμως να λιώνουν.
Κόβουμε το κοτόπουλο και το περνάμε λίγο στο τηγάνι με λίγο λάδι.
Αφήνουμε να κρυώσουν και ανακατεύουμε τις πατάτες και το κοτόπουλο.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια τα αγγουράκια και την κάπαρη με τον μαϊντανό και τα ανακατεύουμε.
Έχουμε χτυπήσει την μαγιονέζα με την μουστάρδα μαζί με λίγο γάλα για να αραιώσει λίγο.
Περιχύνουμε την πατατοσαλάτα με την μαγιονέζα και ενώνουμε τα υλικά μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου