από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κονσέρβα τόνο
- 1 κούπα μακαρονάκι κοφτό
- κάπαρη κατά βούληση
- αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
- 2 ντοματάκια ξεσποριασμένα και κομμένα σε κύβους
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 με 3 κουταλιές μαγιονέζα
- μουστάρδα
- λίγο γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια τουρσί τις ντομάτες τα κρεμμυδάκια και τον μαϊντανό και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Προσθέτουμε την κάπαρη αφού πρώτα την ξεπλύνουμε.
Βράζουμε το μακαρονάκι και το αφήνουμε να στραγγίξει και να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε τον τόνο αφού τον διαλύσουμε σε μικρά κομμάτια.
Ανακατεύουμε όλα μαζί.
Χτυπάμε την μαγιονέζα μαζί με την μουστάρδα και λίγο γάλα εβαπορέ για να γίνει πιο ρευστή.
Περυχήνουμε την σαλάτα μας και ανακατεύουμε καλά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου