από την Effie Tsitsika
Υλικά
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιου
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 1 κουταλάκι γλυκού σόδα
- ξύσμα πορτοκαλιού
- αλεύρι μαλακό
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπώλ εκτός από το χυμό πορτοκαλιού και την σόδα.
Προσθέτουμε την σόδα στον χυμό πορτοκαλιού.
Μόλις αφρίσει το ρίχνουμε στα υλικά μας.
Προσθέτουμε το αλευρι σιγά σιγά.
Γίμεται μια μαλακή ζύμη που να ξεκολλά απο τα χέρια μας.
Πλάθουμε σε ότι σχέδιο θέλουμε.
Τα ψήνουμε για 20 με 30 λεπτά στον φούρνο..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου