από την Anthoula Boutselis
Υλικά
- μελιτζάνες κομμένες ροδέλες
- αλάτι
- πιπέρι
για το πανάρισμα
- ασπράδι αυγού
- αλεύρι
- γαλέτα τριμμένη
- εστραγκόν
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες ροδέλες και τις βάζουμε για 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
Τις βγάζουμε και τις τοποθετουμε σε απορροφητική πετσέτα.
Ετοιμάζουμε το πανάρισμα.
Χτυπάμε μονο τα ασπράδια.
Βουτάμε τιε μελιτζάνες στο ασπράδι μετα στο αλέρι μετά ξανα στο ασπράδι και τις βάζουμε στην γαλέτα.
Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου