από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- φύλλο χωριάτικο
- κόκκινη κολοκύθα
- 3 πράσα κομμένα σε ροδέλες
- 2 κρεμμύδια ξερά χοντροκομμένα
- δυόσμος
- φέτα
- 3 αυγά
- λάδι
Εκτέλεση
Χοντροκόβουμε την κολοκύθα τα πράσα και το κρεμμύδι.
Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με τα δικά τους υγρά να μαραθούν
.
Προσθέτουμε το λάδι και τον δυόσμο.
μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά τα κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσουν.
Προσθέτουμε την φέτα και τα αυγά χτυπημένα και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε τα φύλλα και αφού τα λαδώσουμε τοποθετούμε κατά μήκος του φύλλου γέμιση και τα τυλίγουμε ρολά.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου