από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 φλιτζάνι καρύδα
- 1 φλιτζάνι κακάο περασμένο από σίτα
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
- 1 φλιτζάνι γάλα
- 1 βιτάμ λιωμένο
- 2 πακέτα πτι μπερ θρυμματισμένα
- μισό φλιτζάνι καρύδια (προαιρετικά)
- κονιάκ
Εκτέλεση
Κοσκινίζω το κακάο την ζάχαρη άχνη και προσθέτω την καρύδα.
Ρίχνω το γάλα σιγά σιγά και ανακατεύω τα υλικά με το σύρμα του μίξερ χειρός.
Προσθέτω τα μπισκότα με τα καρύδια και το κονιάκ.
Προσθέτω και το λιωμένο βιτάμ συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Σε μια λαδόκολλα τοποθετώ ποσότητα από το μείγμα και το τυλίγω σε ρολό.
Το τοποθετώ στην κατάψυξη για να παγώσει.
Όταν θέλουμε να το σερβίρουμε το βγάζουμε από την κατάψυξη και το αφήνουμε στην συντήρηση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου