από την George Kiki Mino
Υλικά
Για τα κότσια
- κότσια χοιρινά
- φρέσκο θυμάρι
- φρέσκια ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- σκόρδο λιωμένο
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- λίγο λάδι
- τον χυμό ενός πορτοκαλιού
Για τις πατάτες
- αλάτι
- ρίγανη
- πιπέρι
- μουστάρδα
- κουρκουμά
- λάδι
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά για τις πατάτες στην γάστρα και τα ανακατεύουμε.
Τα κότσια αν είναι δυνατόν τα ετοιμάζουμε από βραδύς με τα μυρωδικά.
Τα βάζουμε και αυτά στην γάστρα και την κλείνουμε.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 90 λεπτά περίπου.
Στα 80 λεπτά ξεσκεπάζουμε την γάστρα για να πάρουν χρώμα.
Ο χρόνος και τα υλικά είναι πάντα ανάλογα με την ποσότητα του φαγητού και του φούρνου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου