από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φέτες ψητής μελιτζάνας κομμένη σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- λίγη σκόνη από ζωμό κοτόπουλου
- γάλα εβαπορέ light
- τυρί κότατζ
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με τον μαϊντανό.
Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να μαραθεί.
Όταν δούμε ότι μαράθηκε προσθέτουμε τις μελιτζάνες ψιλοκομμένες και νερό.
Αφήνουμε να σωθούν τα υγρά.
Έχουμε βράσει τα τορτελίνια τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Τα ανακατεύουμε να ενωθούν με την σάλτσα μας και προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Προσθέτουμε και το τυρί κότατζ.
Σερβίρουμε στο πιάτο και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου