από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 5 μπανάνες πολύ ώριμες
- 350 γραμμάρια κορν φλέικς ολικής άλεσης
- 1 κουταλάκι κανέλα
- 2 κουταλιές σούπας μέλι
- 1 κουταλάκι στέβια
Εκτέλεση
Αλέθουμε τα κορν φλέικς στο μίξερ.
Αλέθουμε τις μπανάνες στο μίξερ μέχρι να γίνουν πολτός.
Προσθέτουμε το μέλι και την κανέλα μαζί με τις μπανάνες και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ και με την σπάτουλα τα ανακατεύουμε να ενωθούν.
Σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα βάζουμε με ένα κουτάλι από μια κουταλιά ζύμη.
με την ανάποδη του κουταλιού που το βρέχουμε λίγο το πλαταίνουμε.
Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου