από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- ρεβίθια βρασμένα η αν περίσσεψαν από ρεβιθόσουπα
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 4 κουταλιές της σούπας λάδι
- πιπέρι
- πάπρικα
- κουρκουμάς
- 1 κύβο λαχανικών
- 1,2 φλιτζάνι νερό
- 2 φλιτζάνια ρύζι
- 4 φλιτζάνια νερό
- αλάτι
- 4 κουταλιές της σούπας λάδι
- 2 κουταλιές βούτυρο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο λάδι και το βούτυρο το ρύζι μέχρι να γυαλίσει.
Ρίχνουμε το νερό και το αλάτι και βράζουμε μέχρι να σωθεί το νερό.
Σωτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και προσθέτουμε τα ρεβίθια και τα μπαχαρικά μαζί με τον κύβο και το βρασμένο ρύζι καθώς και το μισό φλιτζάνι νερό.
Τα αφήνουμε να πάρουν 2 με 3 βράσεις για να ενωθούν μεταξύ τους.
.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου