από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- χοιρινά φιλετάκια
- 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- πιπέρι
- πάπρικα
- καρίνο
- ρίγανη
- λίγο αλέυρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες.
Πασπαλίζουμε τα φιλετάκια με τα καρυκεύματα και το αλεύρι.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι να κάψει και σωτάρουμε τα κρεμμύδια.
Μόλις πάρουν χρώμα τα τραβάμε στην άκρη και σωτάρουμε τα φιλετάκια ένα ένα.
Όταν όλα είναι έτοιμα τότε τα σβήνουμε με το μπαλσάμικο ανακατεμένο με το μέλι.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και κλείνουμε το τηγάνι με ένα καπάκι.
Το αφήνουμε μέχρι να καραμελώσει η σάλτσα για χρόνο όχι πάνω από μερικά λεπτά,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου