από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- χοιρινή τηγανιά
- ρίγανη
- πιπέρι
- λίγο καυτερό πιπέρι κόκκινο
- αλάτι
- λίγη ζάχαρη
- ξύδι μπαλσάμικο
- μουστάρδα
- κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε την τηγανιά με τα πιπέρια την ρίγανη λίγη ζάχαρη και με μπαλσάμικο.
Ανακατεύουμε για να ενωθούν τα υλικά μας και το αφήνουμε για καμιά ώρα στο ψυγείο.
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι και σωτάρουμε ελαφρώς το κρέας.
Λίγα λίγα κομμάτια για να μας σωταριστεί και όχι να βράσει στο λάδι.
Όταν σωτάρουμε τα τελευταία κομμάτια ρίχνουμε και τα κρεμμυδάκια να σωταριστούν και τα σβήνουμε με μπαλσάμικο.
Βάζουμε την τηγανιά στην γάστρα και περιχύνουμε με νερό ζεστό που έχουμε βάλει μουστάρδα και μπαλσάμικο.
Αλατίζουμε.το φαγητό μας
Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε κλασικό φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου