από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 4 με 5 κρεμμυδάκια φρέσκα
- σπανάκι
- άνιθος ψιλοκομμένος
- λεμόνι όσο θέλουμε ανάλογα με τα γούστα μας
- πληγούρι ανάλογα με την ποσότητα του σπανακιού
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε το πλιγούρι για 5 με 10 λεπτά και μετά το στραγγίζουμε.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τον άνιθο.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τον άνιθο.
Προσθέτουμε το πλιγούρι και συνεχίζουμε το σωτάρισμα.
Τέλος προσθέτουμε το σπανάκι να σωταριστεί και αυτό και το σβήνουμε με το λεμόνι.
Προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό και σε χαμηλή φωτιά περιμένουμε να γίνει το φαγητό μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου