από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
-κολοκυθοανθοί
- λίγο τυρί της αρεσκείας μας
- 4-5 αυγά
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 5-6 κ σ αλεύρι
- αλατοπίπερο
- λίγο ελαιόλαδο
2-3 πιπεριές
- αρωματικά, έβαλα βασιλικό και θυμάρι φρέσκα και τα δυό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τους ανθούς και τους βάζουμε σε ένα μπολ.
Σε ένα άλλο χτυπάμε τα αυγά ελαφρά και τα προσθέτουμε στους ανθούς.
Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα ταψάκι βάζουμε 2 κ σ λάδι και αδειάζουμε το μείγμα το στρώνουμε λίγο και πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα αρωματικά μας.
Το ψήνουμε στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει καλά.
Όταν το βγάλουμε χαράζουμε γύρω γύρω την ομελέτα να ξεκολλήσει απ τα πλαϊνά και την ανασηκώνουμε προσεκτικά από κάτω με μια σπάτουλα.
Την τοποθετούμε σε ένα πιάτο και φυσικά την τακτοποιούμε καταλλήλως!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου