από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 2 καρότα κομμένα σε ζουλιέν ψιλοκομμένα
- 2 κολοκυθάκια κομμένα ζουλιέν ψιλοκομμένα
- τζίντζερ τριμμένο στον τρίφτη
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- βασιλικός ψιλοκομμένος
- δυόσμος ψιλοκομμένος
- αλάτι
- πιπέρι
- κόλιανδρο
- σουσάμι
- λάδι
- μπαλσάμικο
- μέλι μια κουταλιά της σούπας
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα τοποθετουμε σε ένα τρυπητό να στραγγίσουν.
Τα ανακατεύουμε καλά.
Τους ρίχνουμε το αλάτι το πιπέρι και το κόλιανδρο και τα βάζουμε στην σαλατιέρα.
Χτυπάμε το λάδι το μπαλσάμικο και το μέλι και περιχύνουμε την σαλάτα.
Την πασπαλίζουμε με σουσάμι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου