από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φύλλο λεπτό για πίτα
- ανθότυρο
- λάδι
- γάλα εβαπορέ
- σουσάμι
- μέλι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φύλλο στην μέση.
Χτυπάμε το γάλα με το λάδι (το κάνω για να μην πάρει πολύ λάδι ).
Λιώνουμε με το πιρούνι το ανθότυρο.
Αλείφουμε το κάθε φύλλο με το λάδι με το γάλα και κατά μήκος βάζουμε μικρή ποσότητα ανθότυρου.
Το τυλίγουμε σε ρολό και το στρίβουμε κάνοντάς το στριφτάρι.
Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και τα περνάμε πάλι με λάδι και γάλα πασπαλίζουμε δε με σουσάμι.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
τα σερβίρουμε με μέλι και αν θέλουμε κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου