από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- κολοκυθοκορφάδες
- κολοκυθοανθοί
- βλίτα
- φασολάκια φρέσκα
- 2 πιπεριές κομμένες σε καρέ
- 2 χούφτες μαυρομάτικα μουσκεμένα
- 3 με 4 κολοκύθια μικρά κομμένα στην μέση
- 2 ντομάτες σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 με 4 σκελίδες σκόρδο
- λάδι
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- δυόσμος ψιλοκομμένος
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο και λίγα λίγα τα λαχανικά.
Ρίχνουμε τα μαυρομάτικα την ντομάτα και τα μυρωδικά με το αλάτι και το πιπέρι.
Προσθέτουμε λίγο νερό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μελώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου