από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αγγουράκια τουρσί
- 1 κουταλιά κάπαρη
- 1 κρεμμύδι ξερό
- γιαούρτι τόταλ
- μαγιονέζα
- πιπέρι
- χυμός μισού λεμονιού
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Στο μίξερ βάζουμε το κρεμμύδι τα αγγουράκια και την κάπαρη με λίγο νερό και τα πολτοποιούμε.
Το αφήνουμε να στραγγίξει και παίρνουμε τον πολτό και τον ανακατεύουμε με το γιαούρτι και την μαγιονέζα.
Προσθέτουμε το πιπέρι και τον χυμό και την τοποθετούμε σε βάζο που κλείνει.
Σερβίρεται με κρέατα στην σχάρα αλλά και με ψάρι ψητό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου