από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια λευκά καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
- πιπεριές κέρατο κομμένο σε ροδέλες
- κρεμμυδάκια φρέσκα λεπτοκομμένα
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- μπαλσάμικο
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες.
Κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές με τα κρεμμυδάκια.
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια με ελάχιστο νερό να μαραθούν.
Ρίχνουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια να μαραθούν και αυτά.
μόλις σωθούν τα υγρά που βγάζουν ρίχνουμε το λάδι και τα σοτάρουμε.
Προσθέτουμε το αλάτι με το πιπέρι.
Τα σβήνουμε με μπαλσάμικο και περιμένουμε να δέση η σάλτσα.
Τα σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου