από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- λουκανικάκια κοκτέιλ
- λίγο νερό
- 1 κουταλιά μέλι
- 1 με 2 κουταλιές μουστάρδα
- χυμό από λεμόνι
- λάδι
- ρίγανη
Εκτέλεση
Βράζουμε νερό και αφού βράσει ρίχνουμε τα λουκάνικα και αφήνουμε εκτός φωτιάς να μείνουν για 10 λεπτά.
Τα βγάζουμε και τα στραγγίζουμε.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα λουκάνικα.
Τα σβήνουμε με το λεμόνι το μέλι και την μουστάρδα ρίχνοντας και την ρίγανη.
Αφήνουμε να πάρουν μια βράση και να ψηθούν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου