από το Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1/2 κιλό γιαούρτι
- 220 γραμμάρια σιμιγδάλι
- 3 κουταλιές στέβια (onstevia)
- 4 με 5 κουταλιές αμυγδαλόψυχα τριμμένη
- 1 κουταλάκι κοφτό σόδα
- ξύσμα λεμονιού
- λάδι για το ταψί
- λίγο αλεύρι για το ταψί
για το σιρόπι
- 1 ποτήρι νερό
- 4 κουταλιές στέβια
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε με το μίξερ χειρός.
Αλείφουμε το ταψί μας με λάδι και το πασπαλίζουμε με αλεύρι.
Ρίχνουμε το μείγμα μας στο ταψί και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.
Έχουμε ετοιμάσει το σιρόπι και αφού χαράξουμε το γλυκό σε κομμάτια το σιροπιάζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου