από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 425 γραμμάρια αλεύρι
- 350 γραμμάρια ζάχαρη\- 300 γραμμάρια χυμό μανταρινιού
- ξύσμα από δυο μανταρίνια
- 4 αυγά
- 300 γραμμάρια ηλιέλαιο
- 1 μπέκιν πάουντερ
- 2 βανίλιες
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν και ρίχνουμε το λάδι τον χυμό και το αλεύρι στο οποίο έχουμε προσθέσει και το μπέκιν πάουντερ.
Τέλος προσθέτουμε το ξύσμα και τις βανίλιες.
Αλείφουμε την φόρμα με λάδι και την αλευρώνουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε στους 170 βαθμούς.μέχρι να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου