από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- τορτίγες μικρές
- μπανάνα κομμένη σε λεπτές φέτες
- μερέντα
- καρύδια
- ζάχαρη άχνη
- κανέλα
Εκτέλεση
Ψεκάζουμε με λίγο νερό τις τορτίγες.
Αλείφουμε τις τορτίγες με μερέντα και τοποθετούμε στη μισή μεριά φέτες από μπανάνες.
Ρίχνουμε ψιλοκομμένο καρύδι και διπλώνουμε την τορτίγια στην μέση.
Τις τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα και ελαφρώς τις βουτυρώουμε για ννα μη ξεραθούν.
Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Τις πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου