από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φύλλα από σπανάκι
- ρόκα
- μαρούλι
- μανιτάρια λεπτοκομμένα
- φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- άνιθος
- καρύδια χοντροκομμένα
- αμύγδαλα χοντροκομμένα
- κουκουνάρι
- σύκο ξερό κομμένο σε μικρά κομμάτια
- σουσάμι
- λουκάνικα κοκτέιλ κομμένα σε ροδέλες
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- 1 κουταλιά μέλι
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας.
Βάζουμε τα μανιτάρια σε τηγάνι με λίγο νερό να αχνιστούν και μόλις σωθούν τα υγρά προσθέτουμε λάδι και τα σοτάρουμε.
Προσθέτουμε τα λουκάνικα και τους ξηρούς καρπούς να σωταριστούν και αυτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ανακατεύουμε με τα λαχανικά μας.
Χτυπάμε το λάδι το μπαλσάμικο και το μέλι και περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου